Schoonloopmatten

Coral is een begrip als het gaat om entreevloerbedekking. Zo’n 75% van de schoonloopzones die u passeert, bijvoorbeeld in openbare gebouwen, in ziekenhuizen, op scholen, in kantoren, op luchthavens, etc. is uitgevoerd met Coral.

Klik hier voor de collectie schoonloopmatten.

Uiteraard vraagt een schoonloopzone in een professionele situatie om een extreem hoge kwaliteit en functionaliteit, Coral kan hier volledig aan voldoen. Deze professionele kwaliteit is ook voor thuis uitstekend toe te passen en is uw garantie voor een jarenlang representatief entree. Coral sluit in alle uitvoeringen en kleuren naadloos aan bij uw interieur.

  • Coral stopt tot 90% van het binnengelopen vuil en vocht.
  • Coral bespaart tot 65% op schoonmaakkosten.
  • De achterliggende vloerbedekking slijt minder en gaat dus langer mee.
  • De kans op uitglijden op achterliggende harde vloerbedekking wordt hierdoor kleiner.

Dagelijks verplaatsen we via onze schoenen onnoemelijk veel vuil en op regenachtige dagen komt daar nog eens een hoop vocht bij. Een goede schoon- en /of droogloopmat is daarom onontbeerlijk om vuil en vocht tegen te houden.
Odekerken helpt u daarbij en is onder andere dealer van de veelzijdige Coral collecties: dé professionele schoonloopmat speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik. De belangrijkste eigenschappen van de Coral Home zijn het actief vegen van de schoen en het continu opnemen van vocht.